MEES – Made to Measure –

Een fiets moet mooi zijn. Maar hoe mooi is een fiets als hij niet lekker rijdt? De beste fiets is daarom een fiets die aansluit op de fysieke kenmerken en doelstellingen van de berijder. Elke fietser is uniek. Een fiets kan een fietser alleen maar verbeteren als men deze verschillen respecteert. Voor ons is het zeer belangrijk dat de unieke eigenschappen van onze klanten volledig vertaald zijn in zijn of haar fiets. Daarom stellen wij de primaire vraag: Wat is voor u de beste fiets?
Een dynamische bikefitting legt de basis van uw aankooptraject. Uiteraard is wat u wilt gaan doen met de fiets ook erg belangrijk voor het bepalen welk frame en materiaal voor u het meest geschikt is.Onze frames zijn selecties van beschikbare frames of  ze worden voor u op maat gemaakt. Onze aluminium en carbon frames hebben standaard geometriëen, onze stalen en titanium frames worden op maat gemaakt.
Afmontages van onze fietsen zijn altijd groepszuiver. De wielsets die wij gebruiken zijn altijd handgespaakt en zijn derhalve NOOIT de sluitpost. Wij adviseren u ook op dit vlak met maatwerk.